STAGES
by BB STAGE

Rólunk

A 90-es évek elején Cégünk a közép-kelet-európai térségben elsőként kezdett el foglalkozni ideiglenes szerkezetek, szabadtéri színpadok és koncerttetők kivitelezésével és bérbeadásával.

A kezdetektől fogva turnék, fesztiválok, koncertek, szabadtéri rendezvények színpadtechnikai háttereit biztosítva állandó részvevői voltunk a térség szinte összes jelentős eseményének.

(Sziget, Balaton Sound, Volt Fesztivál, Nemzeti Vágta, T-Mobile Kapcsolat Nap, Gourmet Fesztivál, stb.)

Továbbá, nagy tapasztalattal rendelkezünk a színházi és filmiparban szükséges díszletek és az ezekhez szükséges tartószerkezetek, valamint lelátók tervezésében és kivitelezésében is.

Célunk hogy, kreatív és innovatív gondolkodással már a tervezés folyamatában segítsük partnereinket a sikeres rendezvény megvalósításában.

Ez a gondolkodásmód teszi lehetővé, hogy immár több mint 20 éve piacvezető szerepet töltsünk be, és állandó partnereink mellett egyre növekvő számú új elégedett ügyfelet tudhatunk magunkénak.

Eszközparkunkban több mint 4500m2 színpadhoz szükséges állványzati elem és a piacon egyedülálló referenciánk, szaktudásunk garantálja az Ön számára a biztos sikert.

A bérbeadás mellett kivitelezést, tervezést és engedélyeztetést is vállalunk. 

footer php